söndag 15 april 2018

Pink Floyds grundare Roger Waters säger att den påstådda gasattacken i Duma var en ”fake” utförd med hjälp av White Helmets

Roger Waters sväljer inte påståendet från Nikki Haley och Margot Wallström om en påstådd gasattack i Duma, Syren. "FAKE"! sammanfattade han anklagelsen under en konsert i Spanien.
Pink Floyds grundare Roger Waters säger att den påstådda gasattacken i Duma var en ”fake” utförd med hjälp av White Helmets

Av Dick Emanuelsson

Det var under en konsert i Spanien anklagade den före detta Pink Floydmusikern Roger Waters anklagade de Vita Hjälmarna för att ha skapat "fake-nyheten" i tjänst hos jihadistterroristerna, som i lördags blev en förevändning för USA, Frankrike och Storbritannien att skicka103 missiler mot en FN-stat.

Den internationella opinionen har inte svalt ”faken”, med undantag för riksdagspartierna i Sverige och i synnerhet utrikesminister Margot Wallström som slöt en allians med USA:s och Storbritanniens kvinnliga FN-ambassadörer i Säkerhetsrådet. Det påstås varaen ”feministisk utrikespolitik”. Men i verkligheten förvandlar sig dessa damer till Dödens Kurirer!


Se videon och Waters uttalande:
https://youtu.be/6FFReCibdMM


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.