lördag 21 april 2018

Ännu ett syriskt barn avslöjar sanningen bakom “kemattacken”

Mustafa, trots sin unga ålder, menar att det hela var ett uppgjort spektakel där de inblandade skådespelarna skulle få lön för inspelningen i form av kakor och chips.
Ännu ett syriskt barn avslöjar sanningen bakom “kemattacken”

Av Dick Emanuelsson

TEGUCIGALPA / 2018-04-21 / Ytterligare ett barn som förekom på videon som producerades av de Vita Hjälmarna och reproducerades av en världs massmedia, framträder nu och berättar vad som verkligen förekom dagen då världen informerades om en påstådd ”kemvapenattack mot staden Duma, utförd av den syriska armén”. Nu kläs byken av Trump, May och Macron av än en gång.

Den av den brittiska underrättelsetjänsten skapade organisationen Vita Hjälmarna försvann från Duma och verkar bara i de områden i Syrien som ligger under kontroll av den internationella terrorismens jihadister. Nästan inga västliga medier släpps in här och när de släpps in framträder en bild av ”moderata rebeller”, snarare än av psykopatiska mördare.

Mustafa, 10, berättar

I en sekvens i de Vita Hjälmarnas video från Duma spolas ansiktet på den 10-årige Mustafa som, i likhet med sin omgivning, upplever ögonblick av panik. Och det är denna sekvens som ska etsas fast i hjärnbalken på den internationella opinionen. Det är den bilden som är förevändningen för att Imperialist-Trion ska få legitimitet att trycka på avtryckaren för de 103 kryssningsmissilerna.

Men Mustafa, trots sin unga ålder, menar att det hela var ett uppgjort spektakel där de inblandade skådespelarna skulle få lön för inspelningen i form av kakor och chips:

– De förde oss samman i närheten av sjukhuset och sa, att om vi gjorde allt som de sa skulle de ge oss kakor och chips. Därefter spolade de vatten (i ansiktet) och de vuxna omfamnade oss och sprang med oss (i famnen, får vi förmoda) till sjukhuset. Efter det hela gav de oss mat som de hade lovat och de lät oss leka, sa Mustafa till nyhetsbyrån Sputniks utsände reporter.

Denne unge skådespelare gav också ytterligare intressant information som bekräftar att ”videoinspelningen” hade en längre politisk-militär förlängning och mål. För Mustafa uppgav också att terroriströrelsen “Islams Armé”, (Yeish Al-Islam) hade lovat barnen, som förekommer i de Vita Hjälmarnas video, att om de ställde upp på intervjuer till massmedia där de skulle säga att de led av effekterna av den kemiska bombattacken, skulle de få mer godis och mat.

En vecka innan ”lögnballongen” briserade

Egentligen är det ett banalt spektakel som iscensatts av krigsanstiftarna inom Natosfären. För i princip har det bara gått en vecka och ”skådeprocessen” om ”kemattacken” är i praktiken avslöjad, dessutom av två barn, även om OPCW först i dag har tagit prover från området där den påstådda kemattacken skulle ha utförts.

Att Trump-administrationen i dag (lördag) hävdar att Ryssland på plats i Duma ”har eliminerat alla bevis” för den påstådda attacken visar på vilken svag bevekelsegrund dessa krigets herrar och damer argumenterar för att beordra sina väpnade styrkor att attackera ett folk och nation med de mest avancerade förstörelsevapen som existerar, i ett klart brott mot FN-stadgan och internationell rätt.

Wallström, Linde (v) och mardrömmar?

Hur går tankegångarna i svenska UD? Har utrikesminister Margot Wallström inga som helst betänkligheter om att hon har förts på villovägar av USA-ambassadens politiska sekreterare i Stockholm? Dessa CIA-agenter har regering och opposition, inklusive vänsterpartiets ansvariga, regelbundna samtal för ett ”utbyte av funderingar på olika politiska teman”. Wikileaksrapporterna säger en hel del om detta. Hans Lindes, Vänsterpartiets f.d. internationelle sekreterare hade regelbundna samtal, inte med den ryska eller kubanska ambassaden utan med USA-ambassaden för att dryfta vad som ”ligger på agendan i Sverige och i världen”, som dessa proffspolitiker uttrycker saken.

För oss som var med på slutet av 1960- och 1970-talet är dagens utrikespolitik ett sorgekapitel. För den bekräftar att inte bara EU är en underavdelning till USA:s State Departement. Även den svenska utrikespolitiken har förlorat hela sin självständighet som Olof Palme stod fast vid (även om vi i vänstern på den tiden var kritiska till många inslag i hans regering).

I dag har Wallström&Löfvén lydigt ställt in sig i ledet till förmån för Pentagons krigföring mot folken i världen, det vill säga de folk och regeringar som INTE underordnar sig den man som kontrakterade eller kontrakterar porrstjärnor för sina obskyra begär. Var kommer detta att sluta?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.