onsdag 7 juni 2017

Medan USA-stödda terrorister mördar oskyldiga på gatorna i London och Manchester bombar USA-koalitionen den syriska armén som under sex år har bekämpat mördarna från de två nämnda städerna

Förvånade syrier pekar mot himlen varifrån den USA-ledda koalitionen återigen bombar de syriska armétrupperna i stället för terroristerna i ISIS och al-Nusra. 


Medan USA-stödda terrorister mördar oskyldiga på gatorna i London och Manchester bombar USA-koalitionen den syriska armén som under sex år har bekämpat mördarna från de två nämnda städerna

Av Dick Emanuelsson

TEGUCIGALPA / 2017-06-07 / Cynismen från Trumpregimen och regeringen Theresa May i London verkar vara gränslös. Medan terrorister som nämnda regeringar på olika sätt, direkt eller indirekt via vasaller som Saudiarabien eller andra medeltida kungadömen i Persiska Viken, mördar européer bombar den USA-ledda koalitionen syriska armétrupper när dessa står i begrepp att militärt besegra och krossa den terroristiska hydran som fötts och vuxit fram i skuggan av det saudiska kungahuset.

Igår, den 6 juni, bombade den USA-ledda så kallade Koalitionen mot ISIS syriska armétrupper i närheten av staden Al Waleed i södra Syrien‎. USA-koalitionen bekräftade attacken och hävdade att målet var en grupp på 60 syriska militärer som förfogade över artilleri och  luftvärnsvapen och ”utgjorde ett hot” mot de trupper från USA och Storbritannien som mot den syriska regeringens uttalade motstånd har upprättat en militärbas på syriskt område, vilket är ett flagrant brott mot folkrätt och internationell lag.

Precis som under Vietnamkriget; USA stöder mördandet av ett folk, offer för USA:s planer på världsherravälde där nationernas naturtillgångar , som i Syriens fall gas och olja, ska stå i tjänst hos bolag som Exxon-Mobile.


Staden Al Waleed är belägen i närheten av gränsen till Irak och Jordanien och på den brittiska- och USA-basen tränar väst sina påstådda ”moderata rebeller” som därefter sätts in i strider mot den syriska regeringen.

Det är samma krig mot Damaskus som USA och deras terroristallierade har fört under sex års tid mot Assad. Men under det senaste halvåret har USA:s allierade dramatiskt förlorat både manskap som territorium.

Den syriska arméns offensiv pågår över hela det nationella territoriet och Pentagon och CIA med stöd av sina EU-allierade (de som regelbundet utsätts för dessa jihadistterrorister) försöker desperat hitta andra vägar för att stoppa det definitiva nederlaget för grupper som ISIS eller al-Qaedas syriska gren Al-Nusra.

Bombningarna i går (6 juni) var den andra attacken mot syriska regeringstrupper på mindre än en månad. Den 18 maj bombade USA-koalitionen en konvoj av syriska styrkor vid samma stad. Attacken utfördes i en zon utan krigskonflikt där åtta syrier dödades medan flera andra sårades av USA-bomberna.

 
Terrorism på Londons gator. Det monster som USA och delar av EU-länder har skapat slår nu till på "hemmaplan". Trots det fortsätter USA-koalitionen att kriga och bomba den styrka som varje dag har slagit tillbaka de hänsynslösa jihadisterterroristerna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.