tisdag 20 december 2016

[Video] “Utländska militära underrättelseagenter från USA-koalitionen försökte fly från östra Aleppo tillsammans med terrorister”

De militära underrättelseagenterna försökte fly från östra Aleppo i sällskap med terroristerna. Det är bakgrunden till varför vi den senaste dagarna har fått uppleva hysteriska scener i Säkerhetsrådet, sa Syriens FN-ambassadör, Bashar Jaafari på en presskonferens i dag.


[Video] “Utländska militära underrättelseagenter från USA-koalitionen försökte fly från östra Aleppo tillsammans med terrorister”

Av Dick Emanuelsson

TEGUCIGALPA / 2016-12-20 / Utländska militära agenter som tillhör Natoarméer och länder som ingår i den USA-ledda Koalitionen försökte i förra veckan fly från östra Aleppo där de befann sig i en bunker som tillhörde terroristerna. Nyheten som vi publicerade och hade fått från en trovärdig källa är nu också en officiell nyhet.

Det var Syriens FN-ambassadör Bashar Jaafari som på en presskonferens i dag, tisdag den 20 december meddelade den politiskt delikata nyheten.

– Dessa medlemmar av den så kallade moderata syriska oppositionen, som har medborgarskap i andra länder försökte fly från östra Aleppo i sällskap med terroristerna. Det är bakgrunden till varför vi den senaste dagarna har fått uppleva hysteriska scener i Säkerhetsrådet, eftersom (förslagsställarnas) målsättning var att rädda dessa underrättelseagenter från de länder som har lagt fram resolutionsförslag (om eldupphör, oberoende kommissioner, etc.), uppgav Jaafari.

Han läste därefter upp en lista på namn och nationaliteter på de 17 militära underrättelseagenterna som kommer från USA, Israel, Turkiet, Saudiarabien, Qatar, Jordanien och Marocko.

I den följande videon presenterar den syriske FN-ambassadören Bashar Jaafari namnlistan:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.