onsdag 21 december 2016

[Video] Terroristledare (al-Nusra) förvandlade sina två döttrar till självmordsbombare som sprängdes ihjäl i Damaskus. Och dem stöder väst!

Fadern Abu Nimr, en ledare i den al-Qaedabaserade grenen i Syrien, al-Nusra, skickade i själva verket sina egna döttrar i döden efter att ha instruerat dem i hur de skulle utlösa bomben som skulle sända dem till paradiset.


[Video] Terroristledare (al-Nusra) förvandlade sina två döttrar till självmordsbombare som sprängdes ihjäl i Damaskus. Och dem stöder väst!

Av Dick Emanuelsson

TEGUCIGALPA / 2016-12-21 / I en chockerande video som nyhetsbyrån AMN publicerade i dag onsdag visas hur pappan till sin små döttrar Islam, 7 och Fatima, 9, instrueras i hur de ska spränga sig i luften i en polisstation i Syriens huvudstad Damaskus.

Det är mot denna fanatiska ”militära fiende” som det syriska folket och armé har utkämpat ett ibland osynligt krig de senaste sex åren, ett krig som USA, EU och allierade har stött och där de har påstått att krigarna är ”moderata rebeller”. Var och en kan dra sina egna slutsatser.

Video: Pappan instruerar sina två döttrar i hur de ska utlösa bomben:Det var i fredags förra veckan som bilderna på det avslitna huvudet på en liten flicka publicerades i förödelsen på polisstationen i Damaskus. Vad vi trodde var att en liten 8-årig flicka som lurats att gå in på polisstationen med en sprängladdning som detonerats med hjälp av fjärrkontroll.

Det avslitna huvudet (bakom ett raster) av Islam, 7 år och dotter till en al-Nusrakommendant som hade instruerats i hur hon skulle utlösa sprängbätet som hennes far hade preparerat. I vems krig offrades hon? Är det för denna kamp som Margot Wallström säger att "Assad-diktaturen" måste bekämpas. Av vem? Med vad?


Men nu har fallet klarats upp efter att fadern Abu Nimr, en ledare i den al-Qaedabaserade grenen i Syrien, al-Nusra, i själva verket skickade sina egna döttrar i döden efter att först ha instruerat dem i hur de skulle utlösa bomben som skulle sända dem till paradiset.

I den andra video visas hur modern tar farväl av sina döttrar innan de lämnar hemmet för att uppfylla sin “heliga uppgift”:Islam, 7, och Fatima, 9, fördes distriktet al-Midan där de verkställde attacken mot polisstationen. Fatima gick in på polisstationen och uppgav att hon inte kunde hitta sitt hem. Samtidigt utlöste hennes lillasyster Islam sitt sprängbälte men strax utanför polisstationen eftersom hon inte tilläts att gå in samtidigt som Fatima. Därför blev skadorna begränsade och en polisagent fick lätta skador medan Fatima slets i stycken av bomben.

I terroristkretsar har nu de två videorna publicerats där fallet nu har klarlagts och fadern identifierats som en kommendant för terroristgruppen al-Nusra som opererar i stadsdelen Barzeh, i norra Damaskus.

USA:s ”moderata rebeller”

Ryssland insisterade till USA under hela hösten och början av vintern att separera terroristgrupperna ISIS och al-Nusra från vad USA anser vara terrorister. Men USA förhalade processen och till slut bröt de alla gemensamma uppgifter som de tidigare hade varit överens om för att bekämpa terrorismen i Syrien.


Det är mordmaskiner och USA:s "moderata" terrorister som den syriska armén har utkämpat ett krig sedan snart sex år.


Men oräkneliga uppgifter, dokument och vittnesmål visar i stället att USA inte är intresserad av att bekämpa al-Nusra i Syrien. Motivet är simpelt och rått; al-Nusra utgör en av de främsta terroristgrupperna som bekämpar den internationellt erkända sekulära regeringen i Damaskus som också är Vita Husets fiende.

Därför kommer fler döttrar och söner att offras av fanatiska människor och kallt kalkylerande stormakter som USA, Turkiet, Saudiarabien och de medeltida diktaturerna i Gulfen som drömmer om att upprätta sitt Kalifat, också i det sekulära Syrien.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.