lördag 24 december 2016

Kerrys och Wallströms “moderata” terrorister avrättade hundra krigsfångar innan de lämnade Aleppo!

ALEPPO BEFRIAT! Folk jublar på gatorna med syriens tvåstjärniga flagga. Men nu kommer rapporterna som borde få massmedia och majoriteten politiker i världen att skämmas: de så kallade "moderata rebellerna" massavrättade sina krigsfångar innan de lämnade östra Aleppo, en av de västra krigsförbrytelserna enligt internationell lag.


Kerrys och Wallströms “moderata” terrorister avrättade hundra krigsfångar innan de lämnade Aleppo!

Av Dick Emanuelsson

TEGUCIGALPA / 2016-12-24 / Terroristgrupperna Fatah Halab (Aleppo Conquest) och Jabhat Fateh al-Sham (al-Nusra, al-Qaeda i Syrien) avrättade alla sina fångar från den syriska armén innan de satte sig i bussarna och lämnade östra Aleppo. Mer än hundra fångar i åldern 18-25 år sköts kallblodigt ihjäl av sina bödlar eftersom överenskommelsen inte gav dem tillåtelse att föra med sig fångar som gisslan.

Uppgiften publiceras i dag av nyhetsbyrån AMN efter att den syriska armén igår gick in i östra Aleppo som nu är totalt befriat från de terrorister som höll civilbefolkningen i skräck under mer än fyra år. Det är dessa som under dessa år har framställts som ”moderata rebeller” av USA, medier som Dagens Nyheter och politiker som Margot Wallström som god representant för EU:s syn på interventionskriget mot de sekulära Syrien.

I den överenskommelse som förhandlades fram av Turkiet och Ryssland ingick att terroristerna skulle få fri lejd ut ur östra Aleppo för att på så sätt undvika att civilbefolkningen hamnade i skotteld mellan armén och terroristerna.

– Dessa gjorde flera försök att ta med sig sina fångar som gripits under åren som kriget pågått i Aleppo men armén vägrade. Terroristerna beslöt då att mörda dem framför sina exekutionskommandon i bostadsområdena al-Sukkari y de Bustan al-Qasr, sa en officer ur det Republikanska Gardet till AMN.

Några av de syriska armésoldater som hålls fångna men som avrättades tillsammans med ett hundratal av sina kamrater.

När den syriska armén krävde att terroristerna skulle överlämna sina fångar uppgav dessa att de inte hade några. Myndigheterna försöker nu identifiera kropparna på de avrättade soldaterna.


Festligheter efter befrielsen

Nyheten om massavrättningen lägger sordin över festligheterna i Aleppo efter att Syriens viktigaste stad befriats från det terroristiska skräckväldets fyra år. Folk har firat, dansat och sjungit på gatorna efter att arméns generalkommando förklarat Aleppo helt fritt från terrorister.


Terroristväldet fortsätter på andra platser i Syrien: ISIS publicerar avrättningen av två turkiska soldater som bränns levande

Av Dick Emanuelsson

TEGUCIGALPA / 2016-12-24 / Den påstådda Islamiska Staten (ISIS) publicerade i torsdags en ny video som bekräftar dess karaktär av mordmaskin i tjänst hos de stater som vill slå sönder det sekulära Syrien som statsbildning. Två tillfångatagna turkiska soldater bränns levande framför ISIS:s HD-kameror.

Soldaterna är iförda sina stridsuniformer instängda i en bur, som om de vore djur, för att senare brännas levande.

Några ögonblick innan de två turkiska soldaterna antänds. Krigsförbrytelsen är verkställt av ett monster skapat av USA och deras medeltida diktaturer i Gulfen. Medansvariga är även de regeringar och politiker som indirekt stöder interventionskriget  mot det sekulära Syrien från de utländska legoknektarna från 83 länder.


Efter att videon publicerats i de sociala nätverken har den turkiska regeringen blockerat Twitter, Facebook och Youtube för att undvika publiceringen av skändningen av två människor.

Det är första gången som turkiska soldater är offer. Den turkiska armén har inte fått den internationellt erkända Damaskusregeringens tillåtelse att strida på syriskt område. Men Turkiet har skickat in tusen soldater med stridsvagnar och stridsflyg som stöder den Fria Syriska Armén, en i väst (bl.a. av de svenska regeringen) omhuldad terroristgrupp som deltar på den turkiska sidans krig mot de syriska kurderna och mot ISIS i staden al-Bab, öster om staden Aleppo.

Turkiets stöd till terrorismen och USA:s tystnad

Det är något av ödets ironi att turkiska soldater nu blir offer efter att Natolandet Turkiet har varit en trampolin för terroristerna under hela kriget. Terroristerna har fört in manskap, logistik och USA-vapen via Turkiet.

Socialdemokratiska oppositionspolitiker i parlamentet i Ankara har anklagat Erdoganregimen för att tillåta militära träningsläger med kapacitet att härbärgera mer än 5.000 terrorister på turkiskt territorium. Nu slaktas turkiska soldater av terroristmonstren som skapats av USA och som stöttats av Turkiet som till och med har köpt olja från ISIS.


Turkiskt stridsflyg dödar 72 civila i al-Bab

Efter avrättningen av de två turkiska soldaterna har turkiskt stridsflyg attackerat civila bostadsområden i al-Bab med det fatala saldot av 72 döda bland civilbefolkningen, enligt enmansobservatoriet OSDH med säte i Coventry i Storbritannien, finansierat av väst, bland dem valutaspekulanten George Soros.

– Antalet döda ökade till 72 civila, bland dem 21 barn och 13 kvinnor. Nio kompletta familjer utraderades i vad som anses vara den värsta massakern av turkiska plan sedan dess intervention av Syrien, uppgav Rami Abdel Rahman, Observatoriets ende medlem.

Hittills har den turkiska regimen inte uttalat sig officiellt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.