lördag 17 december 2016

FN: Nato-officerare gripna av syriska armén i östra Aleppo debatteras av FN:s Säkerhetsråd bakom lyckta dörrar

Den franska och mycket initierade webbportalen Red Voltaire bekräftar att Natoofficerare har gripits av den syriska arméns specialtrupper i en bunker i östra Aleppo. Uppgiften bekräftar att det påstådda inbördeskriget sedan 2011 är ett interventionskrig understött och uppbyggt av de mäktigaste staterna i världen.


FN: Nato-officerare gripna av syriska armén i östra Aleppo debatteras av FN:s Säkerhetsråd bakom lyckta dörrar

Av Dick Emanuelsson

TEGUCIGALPA / 2016-12-17 / Som vi uppgav igår, med en syrisk källa som grund, militära rådgivare från Frankrike, USA, Storbritannien och Saudiarabien hade gripits i östra Aleppo av de syriska specialtrupperna när dessa intog östra Aleppo.

I dag bekräftar den initierade franska portalen Red Voltaire uppgiften. FN:s Säkerhetsråd sammanträder med anledning av denna uppseendeväckande nyhet bakom lyckta dörrar för att finna en lösning på den känsliga uppkomna situationen.

I den korta texten på Red Voltaires hemsida skriver den följande:

”FN: s säkerhetsråd sammanträder bakom stängda dörrar i dag fredag 16 december, 2016 kl. 17. Motivet är gripandet på fredagsmorgonen av flera Nato-officerare som befann sig i en bunker i den östra delen av Aleppo. Officerarna från Atlantpakten greps av medlemmar ur den syriska arméns specialstyrkor. Med den existerande strafflagstiftningen i handen, skulle gripandet av en utländsk militär i ett land och som uppmuntrar till krig innebära dödsstraff”.


Storbritanniens ”söner” ska beskyddas

De nämnda länderna har aldrig gjort någon hemlighet av att de har militära rådgivare i Syrien som stöder terroristerna. Så sent som i förrgår uppgav de brittiska myndigheterna att de skulle skicka hundratals enheter ur sina specialstyrkor till Syrien för att backa upp de ”moderata rebellerna”. Nato, USA och deras allierade har sedan 2011 haft som mål störtandet av regeringen al-Assad i Damaskus.

Den spanska portalen ”Ojos por la Paz” (Ögon för Fred) skriver att ”det kommer nu också uppgifter om att Storbritannien har skickat ett antal generaler för att förflytta terroristerna som fortfarande håller ett par bostadsområden i östra Aleppo ´till ett säkert ställe´. Den frågan är en verklig skandal. För här handlar det om att det är deras (Storbritanniens) förgreningar, deras söner i vilka Storbritannien har anslagit stora summor som måste beskyddas”!


Glädescener som denna över Aleppos befrielse är förbjudna i spansk Public Service-TV, TVE. I likhet med resten av länderna inom EU och USA.


Spansk TV förbjuder syriska glädjescener över Aleppos befrielse

Västmakterna och deras medier som CNN, Reuters, TT, Dagens Nyheter med flera beskriver till 99 procent att den stora frågan i Aleppo är den utsatta civilbefolkningen. Strålkastarna mot mordmaskinerna som har terroriserat just dessa civila sedan 2012 är i totalt mörker.

Den spanska statliga TV-kanalen TVE har förbjudit sina reportrar och personal att sända filmsekvenser från Aleppo eller övriga Syrien där glädjescenerna från Aleppos befrielse dokumenteras. Inte heller intervjuer av oberoende medier med fångade terrorister eller terrorister som har överlämnat sina vapen och i tusentals ansluter sig till den syriska regeringens försoningsprogram får publiceras eller sändas. Den reporter som sänder ett sådant program avskedas. Dit har yttrande- och pressfriheten gått.

”Moderat rebellgrupp” som halshögg 11-årig palestinier

Några minuter innan han fick huvudet avhugget. De ansvariga för det bestialiska mordet på den lille 11-årige palestinske pojken Abdullah Issaär terroristgruppen Harakat Nour al-Din al-Zenki. Enligt Wikipedia påstås det vara en "oberoende grupp som opererar" i Syrien, "and in that period received U.S.-made BGM-71 TOW anti-tank missiles.[8]As of 2014, it is reportedly one of the most important rebel factions inAleppo".


Redan i onsdags skrev vi att i östra Aleppo fanns det två terroristorganisationer som vägrade att överlämna sig och som dessutom, på fredagsmorgonen, besköt den busskaravan på 33 bussar som hade anlänt till platsen för evakuering av civila och av terrorister med familjer.

En av de två grupperna är den USA-stödda ”moderata rebellgruppen” Nur al-Din. Ingen av medierna i väst gick längre på djupet med nyheten.

Men om någon minns den lille 11-årige palestinske pojken Abdullah Issa, som inför terroristernas videokamera fick sitt huvud avskuret från resten av kroppsbålen kanske minns att det var just i denna del av Aleppo den bestialiska akten ägde rum.

Varifrån kom gärningsmännen? Från terroristgruppen Nur al-Din. Denna hade tagit emot sofistikerade vapen från USA. Halshuggningen av den 11-årige palestinske pojken fick State Departements Mark Toner att eventuellt upphöra med USA:s stöd till denna ”moderata” grupp.

Det är samma grupp som sprängde och brände sin bas och bostadshuset där de hade förvarade komprometterande dokument som binder västmakternas inblandning i kriget i Syrien vilket bekräftar att det är ett direkt interventionskrig för att slå sönder det sekulära Syrien som en suverän stat.

Kanadensisk reporter klär av massmediehyckleriet

Eva Bartlett.
Det redaktionella hyckleriet har i krigets Syrien inga som helst gränser och mer än en seriös reporter och betraktare av denna krigskonflikt måste känna kväljningar inför vad han måste svälja för att inte förlora jobbet, respektive tvingas uttala sig om för att inte förlora kommande ”konsultuppdrag” av respektive stat.

Den kanadensiska journalisten Eva Bartlett massakrerade på en presskonferens västmediernas rapportering om Syrienkriget. Själv har hon verkat direkt på plats sedan krigets inledning:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.