måndag 12 december 2016

Aleppo, "Syriens Stalingrad" är befriat och folket strömmar ut på gator för att fira segern över terrorismen och interventionen av Syrien

https://youtu.be/BUzW6Hn7t_0


Aleppo, "Syriens Stalingrad" är befriat och folket strömmar ut på gator för att fira segern över terrorismen och interventionen av Syrien

Av Dick Emanuelsson

TEGUCIGALPA / 2016-12-12 / På måndagskvällen var segern ett faktum: Östra Aleppo var i praktiken befriat från terrorismen av dess olika kulörer. Den syriska armén togs emot som räddarna och segrarna för den civilbefolkning som utnyttjats som mänskliga sköldar av terroristerna, enligt de lokala medierna.

Till skillnad mot medier som Dagens Nyheter, TT, SVT/SR eller de internationella medierna som vanligtvis sitter i Ankara eller Tel Aviv, rapporterade dessa lokala medier i direktsändning mot vad som måste vara den beskaste nyheten under snart sex år som dessa terrorvänliga västmedier nu tvingas publicera; Aleppo är befriat!

– Hela östra Aleppo är under de syriska styrkornas kontroll. Armén fortsätter att förfölja terrorister som har förskansat sig i de södra bostadsområdena, uppgav en militär syrisk källa, som citerade av nyhetsbyrån AMN:s spanskspråkiga reporter Ana Garcia.

Den iranska nyhetsbyrån Al-Alam uppgav å sin sida att de syriska trupperna attackerar terrorister i tre bostadsområden; Al-Ansari, Zabadiye och Al-Mashad.

– Terroristerna är inte i kapacitet att stå emot arméns attacker. Det förväntas att under de närmaste timmarna kommer det slutliga slaget att äga rum mot dessa grupper, rapporterade Al-Alam och citerade en annan loka källa.

Trots alla odds och mot världens stormakter har den syriska armén (bilden), dess folk- och kvinnomiliser besegrat den största terroristarmé som världen sett någonsin; 200.000 terrorister från 83 länder. Men i Aleppo gick de bet.


Folk firar arméns seger på gatorna

Inför detta faktum har invånarna i de regeringskontrollerade områdena i Aleppo strömmat ut på gatorna för att fira arméns seger. Militären och folket skjuter i luften av glädje.

– Rebellerna går mot ett totalt nederlag och slaget om Aleppo går mot sitt slut, sa Rami Abdel Rahman, direktör för det västfinansierade oppositionella Syriska Observatoriet för de Mänskliga Rättigheterna (OSDH), med säte i London till nyhetsbyrån AFP.

Konstant terror från de USA-stödda rebellerna

Nyhetsbyråerna Telesur, RT eller Hispan-TV har under hela måndagen rapporterat direkt eller via andra nyhetsbyråer från Aleppo. Vittnesmålen från civilbefolkningen som nu tar sig ut ur de områden i östra Aleppo som stått under terroristernas kontroll sedan 2012 är samstämmiga; terrorn har varit konstant, massaker och massmord likaså. Dessa ”frihetsrebeller” som USA har kallat dem har till och med stulit från en civilbefolkning som hungrat. Men mardrömmen har gått mot sitt slut.

Dagens Nyheters Clas Svahn skriver i dag måndag inte om segerfesterna i Aleppo. I stället höjer han ett varningens finger inför sina läsare med hjälp av norrmannen Jan Egeland som Svahn citerar:

Regeringarna i Syrien och Ryssland är båda ansvariga för var och en av de övergrepp som den segerrusiga milisen i Aleppo nu begår, skrev Egeland”.

Men hur kan Egeland påstå det när varken FN, EU eller Nato har representanter på plats. Där har bara Terrorist-NGO:n de Vita Hjälmarna funnits och fungerat som ”en trovärdig källa”. Men dessa ”hjälmar” är inget annat än en propagandaorganisation som ingår i al-Qaedas civila propagandamaskineri. Var finns nu de Vita Hjälmarna, frågar kanske någon? En bra och berättigad fråga. Har de flytt tillsammans med sina befälhavare?


Delar av terroristernas förråd av kemiska vapen.


Terroristerna hade förråd av kemiska vapen påträffade i östra Aleppo

Under arméns genomsökning av den befriade stadsdelen Hellok upptäcktes ett förråd av kemiska vapen som terroristerna hade övergett. På samma plats tillverkade de av internationell rätt förbjudna vapen. Det är värt att komma ihåg att USA var nära att invadera Syrien med förevändningen att regeringen i Damaskus hade använt kemiska vapen mot sin egen befolkning, trots att Damaskus tillbakavisade påståendet och även överlämnade hela sitt förråd till FN.

Vapenfabriken och förrådet stod under kontroll och användes av den pro-turkiska gruppen Muntasir Bellah. Det är samma grupp som slogs tillsammans med al-Nusra (al-Qaeda) och som var en slags väpnad gren till det turkiska fascistpartiet de Grå Vargarna.

I den följande video som är producerad av Anna News, visas förrådet där de kemiska vapnen förvarades, men också det humanitära materiella stöd som terroristorganisationen fått från Turkiet.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.