tisdag 1 november 2016

Vittne: “IS mördade barn i bageriemaskiner och brände ihjäl vuxna i ugnar”

Vittnesmålet från Alice Assaf i den brittiska dagstidningen The Daily Mail har skakat om sina läsare.
Vittne: “IS mördade barn i bageriemaskiner och kokade vuxna i ugnar”

Av Dick Emanuelsson

TEGUCIGALPA / 2016-11-01 / Vittnesmålen från terroristernas barbarier i Syrien kommer nu i en allt stridare ström efterhand som byar, städer och samhällen befrias från skräckväldet den syriska armén och dess allierade.

Den brittiska dagstidningen The Daily Mail publicerade i veckan vittnesmål från Alice Assaf, en mor som berättade om de obegripliga brutala brotten mot mänskligheten som utförts och utförs av IS. Hennes vittnesmål talar om hur barn ”mosades tills döds i bageriets maskiner”.

Så behandlas civilbefolkningen som på flera platser i Syrien och Irak nu reser sig mot terroristgrupper som utpekas för att ta emot USA-vapen. På bilden al-Qaedas syriska gren i Syrien, al-Nusra som använder civilbefolkningen i östra Aleppo som "mänsklig sköld" mot den syriska arméns belägring av de sista terroristfästena i Syriens andra stad.


Kristen folkgrupp

Assaf uppgav att IS mördade de kristna i den delen av Syrien där hon levde och där majoriteten tillhör den kristna folkgruppen. När IS intog samhällena mördades människor som flugor. Barnen dödades i bageriets maskiner medan flera vuxna mötte döden i ugnarna, precis som under Hitlerfascismens epok eller de colombianska paramilitära dödsskvadronernas.

Hennes egen son som hette Georg gick samma öde till mötes “för att han hette Georg och han nekade till att ta ett muslimskt namn”.

– Senare hörde vi hur IS-soldaterna grep sex män som arbetade i bageriet och som brändes ihjäl i ugnarna.

– Efter de samlades 250 barn som knådades till döds i bageriets fabriksmaskiner.

Hennes sons sista ord var:

– Jag vill inte gömma mig. Du (Alice) är den som lärde mig att följa Kristus´ ord som sa; var och en som förnekar mig framför andra ska också jag förneka framför min Herre som är i himlen”.

Alice Assaf:

– De förde honom till bakgården där de sköt och dödade honom. De dödade honom för hans enda ”brott” var ´Georg´.

Andra barn kastades ut från balkongerna.USA:s och Västs dubbelspel

Syrien är offer för en utländsk intervention sedan 2011 från jihadister från närmare 100 länder, uppackade i huvudsak av Stefan Löfvéns senaste utflyktsmål, Saudiarabien, USA:s främste allierade i Mellanöstern. Men även Natolandet Turkiet spelar en central roll i underhållet av dessa terroristiska mordmaskiner.

USA vägrar att ens att tala om att separera de så kallade ”moderata” terroristerna med de ”omänskliga” så som IS eller al-Qaeda och så som fredsavtalet mellan Ryssland och USA, som USA inte ens har publicerat i sin helhet, än mindre tillämpat, säger.

Varför?

För att USA:s mål är att rita om kartan i Mellanöstern och ställa regionens naturresurser i USA:s tjänst, säger kritikerna till USA:s roll i den del av världen som kan bli uppmarschområdet för ett tredje nukleärt världskrig som innebär slutet för mänskligheten.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.