onsdag 5 oktober 2016

[Video]: Islamistiska terrorister avrättar en 13-årig syrisk pojke för att han “förolämpade Gud”

Den 13-årige pojken förs fram till platsen för hans avrättning. Är barnamördarna i Jund al-Aqsa en av USA:s ”moderata rebellgrupper”? Foto: Från videon.
[Video]: Islamistiska terrorister avrättar en 13-årig syrisk pojke för att han “förolämpade Gud”

AV DICK EMANUELSSON

Det finns inga gränser för barbariet från de jihadistiska terroristerna i Syrien. I en video som vittnen filmade för bara några dagar sedan, illustreras detta barbari när en 13-årig syrisk pojke avrättas av terroristerna i Jund al-Aqsa (Soldiers of al-Aqsa), en gren av al-Qaeda i Syrien.

Pojken avrättades för att ha ”hädat Gud”, enligt vittnen på platsen och som publicerades av nyhetsbyrån AMN:s reporter Alvaro A.

Jund al-Aqsa är allierad till al-Nusra (al-Qaedas gren i Syrien) via The Muhajirin wa-Ansar Alliance.

Pojken avrättades tillsammans med en vuxen man och videon visar barnsoldater från Jund al-Aqsa som deltog i den summariska avrättningen.

För några månader sedan avrättades en 11-årig palestinsk pojke av jihadistterroristerna i Harakat Nour al-Din al-Zenki. Pojken anklagades för att vara kurir för de palestinska styrkorna som slåss tillsammans med den syriska armén mot den internationella interventionen av Syrien.

Den 11-årige palestinske pojken som en minut senare fick huvudet avskuren från kroppsbålen. Händelsen utspelades i Aleppoprovinsen där John Kerry insisterar i att den syriska armén och det ryska flyget måste stoppa sin offensiv för att en gång för alla eliminera dessa barbariska barna- och folkmördare.


John Kerry talar om ”moderata rebeller” som USA stöder men han har inte utövat påtryckningar mot dem för att separera sig från al-Nusra, som avtalet mellan USA och Ryssland stipulerar utan vägrar att offentliggöra VILKA grupper som är ”moderata”.

Är barnamördarna i Jund al-Aqsa en av dessa ”moderata grupper”?

VARNING FÖR STARKA SEKVENSER I VIDEON:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.