söndag 18 september 2016

Turkisk parlamentariker: “Turkiet har tagit emot 50.000 terrorister under de senaste fyra åren”

Terrorister från ett 100-tal länder i världen har fått uppehållstillstånd, asyl och sjukhusvård i Natolandet Turkiet, allt medan USA talar om fred och bombar den syriska armén som attackerade IS-terrorister.
Turkisk parlamentariker: “Turkiet har tagit emot 50.000 terrorister under de senaste fyra åren”

AV DICK EMANUELSSON

Parlamentsledamoten Şafak Pavey.
TEGUCIGALPA / 2016-09-18 / Natolandet och USA:s allierade Turkiet, har under de senaste fyra åren tagit emot och härbärgerar 50.000 utländska terrorister på sitt territorium. Dessa utländska legoknektar har i Turkiet förberetts för att gå över gränsen till Syrien och ansluta sig till legoknektsarmén som strider mot den av Syriens folk valda regeringen. Men parlamentsledamoten uppger även att terroristerna är bosatta i Turkiet.

Anklagelsen levererades av den turkiska parlamentsledamoten Şafak Pavey och citerades av den iranska nyhetsbyrån Hispan-Tv, och en rad internationella medier.

Pavey tillhör Turkiets äldsta politiska parti, det sekulära socialdemokratiska Republikanska folkpartiet (Cumhuriyet Halk Partisi), grundat 1923 och medlem av socialistinternationalen i likhet med svenska SAP.

Asyl och uppehållstillstånd åt IS-terrorister på turkiskt territorium

Anklagelsen om att Erdoganregimen spelar under täcket tillsammans med USA, Saudiarabien, Israel och terroristerna är inte ny. Men att det nu kommer från en parlamentsledamot från det etablerade CHP är för de nämnda länderna ett oroande slag mot deras krigskonspirationer mot Syrien som statsbildning.

Pavey uttalade sig i ett tal inför det turkiska parlamentet där hon krävde att den turkiska Erdoganregeringen uppger var terroristerna lever och varifrån de får sina ekonomiska medel för att fortsätta leva i Turkiet.

Hon anklagade regimen och den hemliga säkerhetstjänsten för att ge asyl åt IS-terrorister på turkiskt territorium efter deras militära nederlag i den syriska staden Kobane, med dominerande kurdisk befolkning.

". . .och allt det där, min son, ska en dag bli ditt".


5 000 sårade terrorister på turkiska sjukhus

Şafak Pavey pekade på de risker det innebär att erbjuda dessa internationella terrorister, som beräknas komma från ett hundratal länder, asyl eftersom de kan genomföra terroristaktioner som drabbar civilbefolkningen i Turkiet. Hon anklagade regimen för att använda sig av de flyktingfonder som bland annat EU har anslagit till förmån för att finansiera terroristerna.

Tidigare har en annan turkisk tjänstemän uppgivit att Turkiet har gett medicinsk hjälp på turkiska sjukhus till åtminstone 5000 sårade terrorister som stred i Syrien.

Vad den modiga turkiska parlamentsledamoten säger i dag är en offentlig hemlighet sedan fyra år tillbaka. Turkiet har finansierat, bidragit och till och med tränat terroristerna som därefter har gått över gränsen till Syrien för att störta regeringen Bashar al-Assad. Men västmedierna förtiger detta för terrorismen oundgängliga stöd.USA de mest välinformerade

Det är också ren cynism att USA, som via sin ambassad eller militärbaser i Turkiet, inte har uttalat sig någon gång mot Turkiet eller om Paveys konkreta anklagelse mot Erdogan. Det är en offentlig hemlighet att den militära underrättelseverksamhet som varje USA-ambassad förfogar i varje land i världen, oftast är mer effektiv än den inhemska säkerhetstjänsten.

USA har dessutom direkta hemliga nätverk i respektive land, både bland poliskåren som den militära apparaten som kontinuerligt informerar USA-ambassaden om varje rörelse, förändring eller beslut i frågor av säkerhetspolitisk natur. Det är inte för inte som Julian Assange och Edward Snowden med all sannolikhet skulle dömas till döden för ”landsförräderi om de utvisades till USA, för deras bidrag att skapa klarhet i hur USA opererar i världen, har varit synnerligen avslöjande men pinsamt värre för Vita Huset.

Bakom försöket till statskupp i Turkiet i juli i år stod USA, erkänner den man som borde veta det mer än någon annan; Zbigniew Brzezinski, skaparen av Mujahedin&Al-Qaeda.


Brzezinski: ”USA bakom statskuppen i Turkiet”

Det är heller ingen hemlighet att bakom försöket till statskupp i Turkiet den 15 juli stod USA. Uttalandet från Zbigniew Brzezinski, den förre rådgivaren i det Nationella Säkerhetsrådet under president Jimmy Carters mandatperiod och en närstående person till Barack Obama, bekräftade att ”USA stödde oppositionen mot Erdoğan för att verkställa statskuppen”.

Zbigniew Brzezinski.
Som Brzezinski sammanfattade i en artikel i The American Interest, att ”USA:s roll i statskuppen i Turkiet var ett stort misstag”. . . ”som kan ge USA ett mycket dåligt rykte”.

Brzezinski ses som skaparen av mujahedins/Al-Qaeda som har konverterats till jihadister. Han har valt det inflytelserika magasinet The American Interest som en brevduva med fred för att plantera sina egna geostrategiska uppfattningar.

Han hävdar att “Turkiet var nära att ompröva sin utrikespolitik efter misslyckandet i Syrien under de senaste fem åren”, och att Ankara började normalisera sina förbindelser med Ryssland.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.