onsdag 27 juli 2016

Veterans Today (USA): ”CIA utrustar IS:s MIG-21:or i Syrien”!

Ian Greenhalgh i krigsveteranernas digitala medie VETERANS TODAY, där han pekar ut CIA för att ligga bakom IS-terroristernas eget flygvapen och på vilka vägar planen går för att komma fram till krigsskådesplatsen i Syrien.


Veterans Today (USA): ”CIA utrustar IS:s MIG-21:or i Syrien”!

AV DICK EMANUELSSON

TEGUCIGALPA / 2016-07-27 / Kroatiska MIG-21:or användes och flygs av IS i kriget mot Syrien. Det syriska flygvapnet använder sedan decennier denna flygplansmodell. CIA har publicerat rapporter och anklagelser mot det syriska luftvapnet och direkt mot president Bashar al-Assad för att ha bombat sjukhus och fällt bensinbomber mot civila. Men nu hävdar en USA-reporter i en artikel på krigsveteranernas webbsida att dessa attacker i själva verket utfördes av IS-piloter. Låter det krångligt? Häng med, det är psykologisk krigföring på hög nivå med en rad intressanta aktörer!

Enligt dokumentärfotografen och historikern Ian Greenhalgh förfogar IS över ett eget, visserligen litet, men ändå, ett eget flygvapen. Han påstår även att det är tack vare CIA och dess speciella förbindelser med fascistregimer som Kiev, Ankara, Tel Aviv och kontakter med en rad andra kriminella förbrytare i de nämnda länderna.

I artikeln som Veterans Today publicerade den 14 juli, och som bygger på en CIA-rapport, talas om att MIG-planen tillhörde Kroatien. I mars skickade den kroatiska regeringen sju MIG-21:or till Ukraina för att moderniseras och rustas upp, allt enligt ett bilateralt avtal mellan de bägge länderna. Enligt avtalet skulle Kroatien få tillbaka fem moderniserade stridsplan. Men kroaternas stora överraskning var leveransen av tolv (12) MIG-21:or, som dessutom inte var flygbara.

Indiska MIG-21:or.


Kroternas plan gick till judisk rysk maffia

I den utredning som kroaterna inledde visade det sig att de hade fått ett dussin falska MIG-21:or som hade monterats med delar från olika delar av världen. Ett av dessa plan som kroaterna hade tagit emot hade en flygplanskropp från Bulgarien, vingarna kom från Algeriet och bränsletankarna hade importerats från det forna Sovjetunionen.

Enligt Greenhalgh hade de kroatiska planen moderniserats helt korrekt i Ukraina. Men de såldes till den ryska judiska maffian, de så kallade Azhkenazijudarna som härrör från Kazarien i Ukraina, framför allt bor de i Odessa. ”Kazarerna var ett folk ursprungligen från Sumer som tog judendomen som religion”, skrev Howlin Wolf på Flashback den 19 september 2011.

Från Kiev, Batumi till Turkiet

Odessa regeras av Georgiens förre president Mijaíl Saakashvili och Greenhalgh anklagar guvernör Saakashvili för att vara en internationell vapenhandlare och nära vän till regimen i Israel. Saakashvili pekas också ut som vara den ansvarige personen att övervaka vapensmugglingen i stor skala till IS i Mellanöstern.

Enligt artikeln i Veteran Today kommer vapnen IS till del via den georgiska hamnstaden Batumi vid Svarta Havet. Därefter transporteras de till Turkiet och där till IS. Så var fallet med de kroatiska MIG-21:orna.

Men varför satsar IS på att köpa dessa begagnade MIG-21:or när de förfogar över ekonomiska resurser och kontakter med vapenhandlare för att köpa in mycket mer avancerade krigsplan?

Förklaringen är enkel, säger Greenhalgh:

”Assad är skurken”!

Det syriska flygvapnet opererar med MIG-21:or. Vad IS gör är att måla dit det syriska flygvapnets färger och vapenmärken för att planen ska framställas som delar av det syriska flygvapnet.

Greenhalgh menar att detta är CIA:s spel på högre nivå där syriska civila som dödas i bombanfallen spelar mindre roll. Målsättningen är att peka ut den syriske presidenten Bashar al-Asad som en hänsynslös kallhamrad mördare.

CIA visar videofilmer som klart visar att stridsplan modell MIG-21 från den ”Syriska Armén” har bombat sjukhus och flyktingläger, eller kastat ut bensinbomber över civila i bostadsområden.

Tre färgscheman som används på syriska MiG-21s


Hollywoodkuliss mot Kadaffi för NATO-invasion

Kunde CIA i allians med medeltida fascistiska kungadömen i den Arabiska Viken bygga upp en falsk libysk huvudstad, som om det vore en kuliss för en Hollywoodfilm, och med denna som bakgrund få med sig den internationella opinionen på att ”störta den grymme diktatorn Kadaffi”, så är det en smal sak att via Kiev, rysk maffia och den fascistiske Erdoğan förse de psykopatiska mordmaskinerna i IS med ett antal ”syriska” MIG-21:or som lyfter från turkiskt territorium där Nato förfogar över flera militärbaser.

Som en sista ironisk randanmärkning innan de sista raderna läggs till denna artikel, kom för bara någon timme sedan en ännu obekräftad uppgift som gör gällande att IS har skjutit ner ett krigsplan från USA.

Som sagt, det är ett spel på hög nivå som CIA spelar.

Men en stor kör på Demokraternas konvent sjöng för bara två timmar sedan ”What the World Needs now, is love, sweet love”.

Men Fan Tro´t som Rellingen sa. För med Hillary Clinton som president har vi med all säkerhet allt utom fred och kärlek på jorden, snarare ytterligare ett steg närmare ett tredje världskrig.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.