tisdag 12 juli 2016

I samordning med al-Qaeda går israelisk markstyrka in i Syrien

Den syriska statens territorium förtrampas permanent sedan 2011 av internationella legoknektstyrkor, stormakter och den USA-stödda grannen Israel, som på bilden när en israelisk markstyrka går in och förstärker sin allians med den terroristgrupp som USA påstår utförde terroristaktionen mot Wall Stret Center den 11 september 2001. Var finns logiken?


I samordning med al-Qaeda går israelisk markstyrka in i Syrien

Av Dick Emanuelsson

TEGUCIGALPA / 2016-07-12 / Israeliska markstyrkor gick natten mellan måndag-tisdag in i Syrien och fram till ett område som kontrolleras av terroristerna i den sydvästra delen av landet.

Det uppgav i dag nyhetsbyrån AMN som citerade lokala källor i området. Dessa uppgav att intrånget ägde rum i total samordning med al-Qaedas syriska gren Al-Nusra. Den israeliska markstyrkan intog byn Tal Akasha i den sydvästliga provinsen Quneitra i Golanhöjderna där de reste taggtrådsstängsel.Tog över FN-bas

Lokalbefolkningen uppgav även att de israeliska styrkorna förfogade över schaktmaskiner och att de installerade sig i en av FN övergiven bas som FN:s observationsstyrkor UNDOF (United Nations Disengagement Observer Force) i Golan hade övergivit 2014.

Enligt en video som spelades in av en av invånarna, syns en israelisk grävmaskin gräva skyttegravar vid en av kullarna i Tal Akasha.

Under de senaste dagarna har styrkor från den israeliska armén grävt skyttegravar i gränssamhällena Jubata al-Khashab och Al-Hamidiyah, som anses vara de främsta terroristnästena i provinsen Quneitra.

Israelisk mat och sjukvård till al-Qaeda

I juni uppgavs att israeliska krafter försåg Al-Nusra fronten med förnödenheter som befann sig i den södra delen av provinsen.


Netanyahu skakar hand med en sårad terrorist från al-Qaedas syriska gren.


Sedan år 2011, när den syriska krisen inleddes har regimen i Tel Aviv gett sårade terrorister från slagfältet sjukhusvård. Till och med Israels premiärminister Benjamin Netanyahu fotograferades när han skakade hand med en sårad terrorist från al-Qaedas syriska gren i Syrien som togs hand av israeliska läkare. De två israeliska sjukhus som utpekas för att ta emot de internationella terroristerna är Poria och Zeif. Poria har registrerat 153 sårade och kurerade terrorister.

Enligt den israeliske läkaren Salman Zarqa, direktör på Zeifsjukhuset i stdaen Safed, ”har Israel gett 1300 syriska terrorister sjukhusvård på detta sjukhus”.

Den antisyriska alliansen mellan extrema islamister och sionister förstärks.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.