onsdag 10 februari 2016

[Video]: Syrisk stridsvagn likviderar terrorister som gömde sig bakom en mur

Den syriska stridsvagnen sköt bort muren där terroristgruppen hade tagit skydd. Kriget för den internationella terrorismen i Syrien går allt sämre och nu stora underhållsproblem sedan allt fler strategiska positioner mot den turkiska gränsen intagits av den syriska armén men även de kurdiska styrkorna. Turkiet och Saudiarabien är terroristernas allierade i Syrien.

[Video]: Syrisk stridsvagn likviderar terrorister som gömde sig bakom en mur

Av Dick Emanuelsson

TEGUCIGALPA / 2016-02-10 / En video som nyligen publicerades på de sociala nätverken visar hur en syrisk stridsvagn gör slut på en terroristgrupp som i tron att en mur skulle skydda dem går ett dramatiskt öde till mötes.

I filmsekvenserna, som uppenbarligen filmades och sändes direkt av terroristerna själva, ser vi hur terroristerna utsätts för kulsprutegevärseld och drar sig tillbaka.

Under reträtten skjuts en av milismännen och faller till marken. Hans kamrater försöker få liv i honom men av allt att döma så är han död.

Ytterligare en av terroristerna har skottskadats.

I den sista delen av videon, på drygt en minut, ser vi hur terroristerna gömmer sig bakom muren och i nästa ögonblick sprängs denna av en stridsvagnsprojektil och med all sannolikhet likvideras gruppen.

Den syriska armén har de senaste veckorna genomfört en bred offensiv mot den internationella terrorismens legoknektar i Syrien och intagit strategiskt viktiga byar, städer och positioner, bland annat vid gränsen mot Turkiet där IS, as-Nusra och FSA utan problem har kunnat föra in och ut både manskap och militär materiel. De ryska bombningarna och en allmän markoffensiv har decimerat terroristerna kraftigt.

Källa: Hispan TV


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.